Hirdetés

A GTA V még izometrikus nézetben is gyönyörű

|

A Rockstar a GTA V-tel felépített egy annyira realisztikus nagyvárost, amennyire csak annak idején a technika ezt lehetővé tette. Ma már felsőnézetből is élvezhetjük a munkájuk gyümölcsét.

Hirdetés

Sajnos a Grand Theft Auto VI megjelenésére még valószínűleg éveket kell majd várnunk, de addig is megvan a lehetőségünk arra, hogy újra és újra átéljük Los Santos felfedezésének örömét. A modderek biztosítják, hogy ez minden alkalommal friss élmény maradjon.

Ezúttal Flurdeh mutatta be a GTA V-t egy új szemszögből, szó szerint: a Tilt Shift felhasználásával megmutatta, hogy hogyan is nézne ki a játék klasszikus, izometrikus tálalásban.

Az eredmény gyönyörű: a játék városa mindig is tele volt élettel, de fentről nézve ezt az az érzésünk, mintha egy tökéletesen lemodellezett, valódi helyszínt látnánk.

Hirdetés

Sajnos játszani így nem lehet, és mivel nem egy modról van szó, ezért ez nem olyasmi, amit ti is könnyedén átélhettek, de a lenti videót ettől még érdemes lesz megnézni.

Flurdeh egyébként nagy örömmel mutatja be a játékvilág nagyjait izometrikus mókákként. Ha kíváncsiak vagytok például a Red Dead Redemption világának felsőnézetes mására, akkor nézzetek rá az úriember csatornájára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)