Hirdetés

"A GTA V miatt loptam autót"

|

Zachary Burgess ellopott egy autót és bűnét a GTA V-re fogta, mondván csak látni akarta, hogy milyen is ez a való életben. Hagyjuk ezt a bolygót...

Hirdetés

Annyi idióta él ezen a bolygón, hogy nem kell ide zombi-apokalipszis és idegeninvázió, van elég problémánk így is.

Ahhoz már hozzá vagyunk szokva, hogy ha valamilyen brutális bűntény történik, akkor az egyik politikus, vagy a GameStop üzletéhez láncolt unatkozó aktivista rögtön kitalálja, hogy a játékok a hibásak. De az szinte teljesen új - és megdöbbentő -, hogy valaki a saját bűnét igyekszik takargatni azzal, hogy a Grand Theft Auto V-re fogja. Ha már felelőtlen, vagy rosszabb esetben egy hatalmas idióta az ember, akkor legalább növesszen golyókat és vállalja be.

 

Zachary Burgess nem így tett. A 20 éves srác bepattant egy parkoló autóba, amiben benne ült egy hölgy is, majd elhajtott. Miután a srác beleütközött egy-két másik járműbe, a kocsi tulajdonosának sikerült elmenekülnie. A minden bizonnyal komoly önértékelési problémákkal küzdő és rengeteg szabadidővel rendelkező Burgess-t járókelők fékezték meg és szorították le a földre, amíg a rendőrök meg nem érkeztek.

A helyi sajtó értesülései szerint Burgess azt mondta a rendőröknek, hogy ő "csak látni akarta, hogy milyen is a Grand Theft Auto V a való életben". Most természetesen börtönben van és nagyon szeretnénk ott lenni amikor valaki felvilágosítja, hogy itt valós időben pörög a büntetés és nincsenek csalások.

Az internet korában már szinte semmin sem lepődünk meg, mert tudjuk, hogy "mindenkinél van egy jobb játékos Koreában", "azt az oroszok már megcsinálták" és "ez egy mindennapos dolog Japánban", de egy ekkora agyhalott atka hírére még azért mi is felkapjuk a fejünket.

Köszi, Kotaku!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)