Hirdetés

A GTA V ott lehet az E3-on az elemző szerint

|

Jesse Divnich valószínűségét látja annak, hogy nyáron látunk/hallunk majd valamit a GTA V háza tájáról

Hirdetés

Érdekes figyelni, hogy a sok elemző hogy rákapott mostanában a videojáték-ipar boncolgatására, a jövő előrevetítésére. Mondjuk ha figyelembe vesszük, hogy a játékipar már régen túlnőtt a film- és zeneiparon, már érthető a jelenség.


Jesse Divnich, az Electronic Entertainment Design and Research (EEDAR) elemzője a Game Informer hasábjain közzétett interjújában adott hangot annak a véleményének, miszerint meg van az esélye annak, hogy a 2010-es E3-on látunk/hallunk majd valamit a GTA V-ről.
A kérdés nagyon is aktuális, hiszen a Take2 épp most vitatkozik a befektetőivel, mert állítólag GTA nélkül csak ráfizetéses lehet a buli. Csak tisztázásképp: Divnich nem azt mondja, hogy jövőre új GTA érkezik, hanem hogy talán egy trailert látatunk majd belőle jövő nyáron. „Úgy gondolom, hogy hallunk majd az új Grand Theft Auto-ról. Nem játszható demóra, hanem valami teaser videóra számítok, mert szerintem 2011-ben már kézhez kapjuk a GTA V-öt."


Divnich kitért a konzolok és az új GTA kapcsolatára is. Elismerte, hogy mind a Microsoft, mind pedig a Sony igyekszik minél több exkluzív játékot megszerezni konzoljaira, így felhajtva annak eladásait. Ám véleménye szerint ez nem mindig kifizetődő. A Microsoft például egy vagyont ölt abba, hogy a GTA IV DLC-i csak az ő konzoljára jelenjenek meg, de ez az Xbox 360 eladásokban nem igazán látszott meg. Így ha például ha a GTA V PS3 exkluzív lenne (megnézném, hogy azt melyik kiadó merné bevállalni) az alig tornászná felfelé a konzoleladásokat, mivel nem csak GTA létezik a világon. Más, sikeres játékok ugyan úgy hatnak az eladásokra, mint pl. a Call of Duty, vagy a Guitar Hero sorozat. Az E3 minden esetre valóban izgalmasnak ígérkezik, mint ahogyan legutóbb is az volt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)