Hirdetés

A GTFO hamarosan kilép az early accessből, de ez nem csak pozitívumokkal jár

|

Mielőtt megérkezne az 1.0-s csomag, a játék ára jelentősen megnövekszik, de a dátum ismeretében legalább felkészülhetünk erre.

Hirdetés

A GTFO túlélő horror/co-op lövölde már vagy 2 éve porosodik az early access polcon, de a fejlesztők tavaly márciusban megígérték, hogy 2021-ben tényleg le fogják szállítani a "végleges" verziót.

Már kezdtünk attól tartani, hogy oly sok más címhez hasonlóan a GTFO is késni fog, de a 10 Chambers most megerősítette, hogy az év maradék két hónapjában tényleg előjönnek majd az 1.0-s változattal. Ez mondjuk azzal is jár, hogy az early access árról fellépünk a megjelenési árcímkére.

Hirdetés

Ugyan a GTFO megjelenési dátumát még nem ismerjük, az áremelkedését már igen. November 1-től 40 euróba fog kerülni a játék, ami egy szolid 5 eurós ugrást jelent majd a mostani, 35 eurós árazáshoz képest.

Ez ugyan elsőre nem tűnhet soknak, de ha így is, úgy is tervezitek megvenni a cuccot, akkor érdemes lesz a vásárlást még most elintézni, hogy aztán a maradékból vehessetek magatoknak egy jobbfajta hamburgert ebédre (és most éhes lettem).

A GTFO fejlesztői a megjelenési dátummal kapcsolatban annyit árultak el, hogy az áremelkedés után néhány héttel lesz esedékes.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)