Hirdetés

A Guerrilla számos játéka lesz hiányos hamarosan

|

A Horizon sorozattal foglalkozó csapat maga mögött akarja hagyni a múltat.

Hirdetés

A Guerrilla Games nevét mostanában a Horizon Zero Dawn és a Horizon Forbidden West miatt emlegettük, de a veterán gamerek a Killzone FPS-sorozat alkotóiként emlékezhetnek rájuk. Sajnos a franchise rajongóira mostanában rájár a rúd, és ez hamarosan csak rosszabb lesz.

A Killzone Shadow Fall például már nem egy funkcióját elvesztette, amikor a srácok lelőtték a széria weboldalát, és ellehetetlenítették ezzel a klánok megalapítását és menedzselését.

Hirdetés

A többjátékos funkciók búcsúztatása a jövő hónapban lesz teljes. A Guerrilla bejelentette, hogy 2022. augusztus 12-én lelövi a Killzone: Mercenary és a Killzone Shadow Fall online funkcióit, és ha már úgyis nekiállt ezzel foglalkozni, akkor 2016-os VR játékát, a RIGS: Mechanized Combat League-et is elföldeli.

Mindkét Killzone játék 2013-ban érkezett. A Mercenary egy Vitára készült mellékág volt, míg a Shadow Fall a PS4 egyik nagy nyitócímeként tetszelgett.

Mindhárom cím felett eljárt az idő, de ettől még nem lesz kevésbé szomorú a búcsú. Ha megvan nektek valamelyik a fentiek közül, akkor élvezzétek ki az online multit, amíg csak van rá lehetőségetek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)