Hirdetés

A Gwent következő kiegészítője ráerősít a Witcher témára

|

A Way of the Witcher valószínűleg sok rajongót fog visszahozni a CD Projekt RED kártyajátékához.

Hirdetés

Érkezik az év második Gwent kiegészítője, a Way of the Witcher, címéből pedig már sejteni lehet a központi tematikát. A szörnyvadászokra koncentráló kiegészítésben lesz 70 új kártyalap, vagyis frakciókként 10 új (10 semleges extrával) melyek bizonyos Witcher iskolákhoz kötik azokat. A nilfgaardi oldal például  a vipera iskola lapjaival bővül majd.

Mindegyik iskola egy egyedi játékstílust erősít. A fentebb említett vipera lapok az erőforrások menedzselésében és szabotázsában mutatnak kiemelkedő technikákat. Játékmenet tekintetében tehát kapunk egy rakat új finomságot, de sztori szempontból sem maradunk újdonság nélkül.

Hirdetés

A jelenlegi Journey rendszer a Witcherek korai időszakába repít vissza majd bennünket, amikor Alzur, a mágus először megalkotta a vajákok mutációit. Érdekes lore darabokat rejt a kiegészítő, így a Way of the Witcher azok számára is izgalmas lehet, akiket a kártyajáték kompetitív oldala kevésbé izgatja. A csomag december 8-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)