Hirdetés

Az Amazon is beszállt a vadonatúj A Gyűrűk Ura MMO fejlesztésébe

|

Úgy néz ki, hogy a vállalat nemcsak sorozat formájában, hanem egy videojátékban is visszavisz minket Tolkien fantasy világába.

Hirdetés

Tavaly ősszel derült ki, hogy a Leyou egyik csapata, az Athlon Games egy új, A Gyűrűk Urán alapuló MMORPG-n dolgozik, ami ráadásul ingyenesen játszható lesz. Most pedig megtudtuk, hogy egy óriásvállalat is besegít a projektbe.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy az Amazon videojátékos divíziója, az Amazon Game Studios is részt vesz a készülő free-to-play MMO fejlesztésében, amelynek cselekménye még jóval A Gyűrűk Ura eseményei előtt játszódik majd, és sosem látott helyeket, embereket és lényeket ismerhetünk meg benne. A vállalat azt is megerősítette, hogy a készülő sorozatnak és a játék két külön projektnek számít, tehát nem lesz közöttük kapcsolat. A jelenlegi tervek szerint egyébként PC-re és konzolokra is meg fog jelenni az új kaland.

Egyébként mindkét csapatnak van már tapasztalata az MMO-k terén, mivel a Leyou birtokolja a Warframe-et fejlesztő Digital Extremest, az Amazon pedig már gőzerővel dolgozik a saját ilyen műfajú játékán, a New Worldön.

Remélhetőleg tényleg jól sül el a dolog, és azokat is bevonzza majd ez az új alkotás, akik esetleg már unják a The Lord of the Rings Online-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)