Hirdetés

Pár érdekességet sikerült összekukázni A Gyűrűk Ura MMO kapcsán

|

Nem konkrét részletekről, hanem inkább nagy vonalakban körülírt tulajdonságokról és elemekről van szó, amelyeket az Amazon álláshirdetései alapján következtethetünk ki.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura-rajongók valószínűleg izgatottan figyelik az Amazon minden mozdulatát, ugyanis a vállalat nemcsak egy sorozatot, hanem egy vadonatúj MMO-t is készít Tolkien fantasy világához. A videojátékos projektről egyelőre még nem sok minden derült ki hivatalosan, de ha a megfelelő helyen keresgélünk, találhatunk róla ezt-azt.

Hirdetés

Több betöltetlen pozíció is akad A Gyűrűk Ura projekt kapcsán az Amazon Game Studiosnál, és ha picit közelebbről megnézzük a felrakott álláshirdetéseket, akkor érdekes részletekre bukkanhatunk. A csapat például keres egy olyan művészt, aki a Középföldét benépesítő karakterek megalkotásában segédkezik majd. A leírás alapján pedig a srácok valami újat szeretnének letenni az asztalra, olyan művészeti stílust alkalmazni, ami különbözik a korábbi filmekben és játékokban látott megoldásoktól. Keresnek még egy szakembert a környezet megtervezéséhez is, illetve egy művészeti rendezőt is a látványvilág és a környezet tökéletes megformálásához, ami szintén erre enged következtetni.

A stúdiónak szüksége van még egy fejlesztőre, aki a játékmenet különböző részeivel foglalkozik majd. Itt olyan funkciókról esik szó, amelyek összehozzák egymással és jutalmazzák a játékosokat, valamint arra ösztönzik őket, hogy folytassák a kalandozást. Továbbá hiányzik még egy olyan személy a csapatból, aki segít létrehozni a játék világában való bandukolás, harc, valamint a történetmesélést alapjait. A bejegyzés szerint a játékmenetnek már önmagában elbűvölőnek kell lennie a különféle jutalmak és az előrehaladás nélkül is, az egész élmény AAA kategóriát képvisel majd az elvárások szerint. 

Tekintve, hogy elég sok kulcspozíció még betöltésre vár a stúdiónál, valószínűleg még korai stádiumban van a fejlesztés. Ti várjátok már A Gyűrűk Ura MMO-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)