Hirdetés

A Gyűrűk Ura színészét is hallhatjuk majd a The Elder Scrolls online következő kiegészítőjében

|

Pippin után egy másik fantasy univerzum fontos karakterét fogja alakítani Billy Boyd.

Hirdetés

Júniusban debütál a továbbra is elég népszerű The Elder Scrolls Online következő nagy kiegészítése, a High Isle, ami a bretonok otthonába fogja elkalauzolni Tamriel kalandorait.

Ez azt jelenti, hogy megint tovább bővül a sztori, egy csomó új arccal fogunk találkozni, és még érkezik egy Tales of Tribute nevű kártyajáték is, amivel elüthetjük az időt, ha épp nem akarunk a vadonban vagdalkozni. Itt jön a képbe egy színész, akit valószínűleg nem kell sok embernek bemutatni.

Hirdetés

Billy Boyd neve határozottan ismerősen csenghet, hiszen ő alakította Tuk Peregrint, vagyis Pippint A Gyűrűk Ura-filmtrilógiában, de a három film megjelenése óta természetesen más alkotásokban is találkozhattunk vele. A The Elder Scrolls Online játékosai hamarosan ismét hallgathatják majd a skót színész orgánumát, mivel ő kölcsönzi Braghas hangját a High Isle kiegészítőben.

Ez a karakter lesz az, aki megismerteti a játékosokat a Tales of Tribute-tal, és az alábbi videó alapján Boyd bizony nem vette félvállról a munkát.

Egyébként nem újkeletű dolog, hogy egy ismert színész szólaltatja meg a The Elder Scrolls Online valamelyik karakterét, hiszen korábban John Cleese, Billy Nighy, Alfred Molina és Kate Beckinsale hangját is hallhattuk a ZeniMax MMO-jában.

A High Isle június 6-án érkezik meg PC-re és Stadiára, június 21-én pedig konzolokra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)