Hirdetés

A halál a ragadozó ellen - AVPR: Aliens vs Predator - Requiem ismertető

|

Az Alien vs Predator olyan alkotás, amely megosztja az embereket: valaki esküszik rá és üdvözli a két ragadozó összecsapását, valaki pedig ódzkodik még a név kiejtésétől is.

Hirdetés

Ki a rendező: A Strause-testvérek, Colin és Greg. A két rendező testvérpár elsősorban mesteri vizuális effektjeikről híresek. Fiatalok még, korán kezdték a vizuális trükkök készítését. Első munkahelyük Chicago-ban volt, ahol az X-Akták film trükkjeiért feleltek, majd később mikor renoméjuk emelkedett, létrehozták saját társaságukat, a Hydraulx-ot, melynek égisze alatt olyan filmek speciális effektjei kerültek ki mint az X-Men 3, az Æon Flux, a Terminátor 3, a Holnapután (Greg BAFTA-díjat is kapott érte), a Fantasztikus Négyes 2 vagy a 300.

Emellett a fiúk betörtek a zene világába is, és számos előadónak rendeztek videoklippeket (U2, Red Hot Chili Peppers, Aerosmith, Linkin Park, Nickelback), illetve olyan márkáknak készítettek reklámfilmeket, mint a Nike, a Toyota vagy a Sony.

Ki játszik benne: Elég sok kevésbé ismert színész, többek között Steven Pasquale, akit talán a Ments meg! című amerikai tévéfilmsorozatból ismerhet a néző; John Ortiz, akit nemrég a Miami Vice című filmben láthattunk Jamie Foxx és Colin Farrell oldalán; vagy Reiko Aylesworth, akit a 24 című kultsorozatból ismerhetünk, mint Michelle Dessler.

Guts1983 újabb ismertetője a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)