Hirdetés

A Half-Life: Blue Shift remake egy újabb fejezettel bővült

|

A Black Mesa mod megmutatja Gordon Freeman legrosszabb napjának másik oldalát.

Hirdetés

Az eredeti Half-Life több kiegészítőt is kapott, közülük pedig a legsikeresebb egyértelműen a Blue Shift volt, ami egy Black Mesában dolgozó biztonsági őr kalandjait mutatta be a rajongóknak. Miközben Gordon Freeman felrobbantotta a labort és űrlényeket kergetett, a Black Mesa túloldalán Barney az életéért küzdött.

A HECU Collective a Half-Life élmény ezen részét szeretné felújítani, és már nagyon szépen haladnak a projekttel. A Black Mesa: Blue Shift legújabb verziójának köszönhetően a játék első három fejezete már játszhatóvá is vált.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy mostanra mindenki végigpörgetheti a Living Quarters Outbound, Insecurity, és Duty Calls részeket, azok minden akció és puzzle szekciójával együtt. A frissítés a tartalmi bővítés mellett egyébként pár programhibát és karakteranimációt is helyrehozott a remake második fejezetében.

A Duty Calls egyébként az a fejezet, amikor Black Mesa túloldalán Gordon beindítja a partit, így itt indul el igazán az akció. Akit érdekel a mod, az itt megtalálja a szükséges fájlokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)