Hirdetés

A Half-Life 2 brutálisan néz ki ray-tracinggel

|

Az Nvidia eszköztárának hála elindulhatott a Half-Life 2 modernizálásának folyamata.

Hirdetés

Az Nvidia tegnap közkézre adta az NVIDIA RTX Remix Runtime című eszköztárát, ami lehetővé teszi, hogy akár régebbi játékokba is belecsempészhessük a modern gaming kedvenc technológiáját, a ray-tracinget. Az új fény-árnyék megoldás tényleg elképesztő látványt tud kölcsönözni, akár régi klasszikusoknak, így például a Half-Life 2-nek is.

Rólunk tudni kell, hogy mindig örömmel keresünk okot arra, hogy visszatérhessünk a Valve legendás lövöldéjéhez, és e pillanatban Igor Zdrowowicz munkájánál jobb indokra nincs is szükségünk.

Hirdetés

Zdrowowicz elkezdte beépíteni az új technológiát a klasszikusba, és már meg is osztott egy maroknyi képet, továbbá egy rövid videót ennek eredményéről. Természetesen még kicsit csiszolatlan, és a végleges verzió sincs túl közel, ám igazság szerint minket már az is lenyűgözött, amit eddig láthattunk.

Sajnos egyelőre nincs letölthető verzió a Remix modból, de igazából most még nem is lenne sok értelme kísérletezni vele. Mindenesetre reméljük, hogy a teljes, elkészült modot Zdrowowicz majd feltölti valahova, hogy mi is kipróbálhassuk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)