Hirdetés

A Halo 5-ben építi fel a Halo Infinite gameplay bemutatójában látott pályát egy streamer

|

A képek alapján kifejezetten jól halad a munka.

Hirdetés

A Microsoft nemrég végre megmutatta a nagyközönség számára, hogy milyen lesz a Halo Infinite játékmenete, azonban a videó nem igazán aratott túl nagy sikert, és sokan elég csalódottak voltak a bemutató után. Ám van olyan játékos, akit viszont megihletett a gameplay trailer, és egy egész jó ötlettel állt elő.

Hirdetés

Ducain23 érdekes dologra szánta el magát, mivel úgy döntött, újraalkotja az Infinite bemutatójában látott pályát a 2015-ös Halo 5: Guardians-ben, méghozzá a Forge eszköztár segítségével. A streamer nemrég közzé is tett néhány képet a Twitterén, amelyeket elnézve úgy tűnik, jól halad a munka, mivel már most hasonlít a rajongói alkotás a videóban látott környezethez.

Hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)