Hirdetés

A Halo gyűjteményt már Xboxon is nyomhatjuk egérrel és billentyűzettel

|

Aki csatlakoztatja a PC-s perifériákat, átállíthatja a célkeresztet és az FOV-t is.

Hirdetés

A mai egy nagy nap a Halo-rajongók (egy kis része) számára: a Halo: The Master Chief Collection fejlesztői sokéves tiltakozásuk ellenére beadták a derekukat és elérhetővé tették az egér és billentyűzet támogatást a gyűjtemény xboxos verziójában. Ez azt jelenti, hogy mostantól mindenki megválaszthatja minden támogatott platformon, hogy milyen irányítási megoldással száll csatába. Ez főleg azoknak jó hír, akik a pontosabb célzás kedvéért otthagyták kedvenc konzolos közösségüket.

Hirdetés

Aki csatlakoztatja a billentyűzetét és egerét a konzolhoz, az extra opciókat is elérhet, mint a gombkiosztás és célkereszt testreszabása, valamint a látótér igazítása. Gyakorlatilag a konzolos verzió megad minden olyan opciót, amit egy combosabb PC-s lövöldétől elvárnánk.

Ahogy azt a The Verge Tom Warrenje is megjegyezte, ez azért is lehet áldásos, mert konzolon egyszerűbb elkerülni a PvP-élményt megkeserítő csalókat. Reméljük, hogy idővel egyre több és több konzolos multiplayer címben lesz lehetőség az egér használatára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)