Hirdetés

A Halo Infinite csapatát újabb vezető hagyja ott

|

Nem túl jó kilátások a csúszás fényében: Chriss Lee, a fejlesztőrészleg feje döntött úgy, hogy elhagyja a 343 Industries kötelékét, de szerinte egy biztos csapat kezében van a Halo Infinite sorsa.

Hirdetés

Sosem jó jel, ha egy játék fejlesztését vezetőfejlesztők hagyják el a megjelenés előtti hajrá során. Ebből a szempontból a Halo Infinite különösen hányattatott sorsú, ugyanis 2019-ben a játék kreatív vezetője és egyik producere is dobbantott a fejlesztőcsapatból.

Nemrég ugyan egy igazi Halo-veterán, Joseph Staten csatalakozott a stábhoz, de most ismét a távozók névsora bővült, ami miatt minden rajongó felvonhatja a szemöldökét gyanakodva.

Hirdetés

Chriss Lee, az FPS fejlesztésért felelős részleg vezetője a Bloombergnek adott rövid interjújában erősítette meg, hogy többé nem tagja a 343 Industries csapatának, így a Halo Infinite-en sem dolgozik a továbbiakban.

"Visszaléptem az Infinite-től és a jövő lehetőségeire tekintek. Hiszek a csapatban és biztos vagyok abban, hogy egy remek játékot szállítanak le, így ez egy remek időpont számomra a továbblépésre."

A Halo Infinite eredetileg az Xbox Series X|S nyitócímeként debütált volna, azonban egy meglehetősen nagy port kavart bemutató után a csapat további haladékot kért az elkészítésre. Azt már tudjuk, hogy 2021-ben jelenik majd meg Master Chief történetének következő epizódja, de hogy pontosan mikor, arról egyelőre nincsenek hírek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)