Hirdetés

A Halo Infinite kooperatív és osztott képernyős módot is kap

|

Ráadásul a jelek szerint az a pletyka sem igaz, miszerint a Halo Infinite megjelenéskor hiányozni fog a multiplayer rész.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Microsoft ütősen szeretné kezdeni az új konzolgenerációt, hiszen az Xbox Series X egyik nyitócíme egy vadonatúj Halo-játék lesz. A 343 Industries stúdiójában készülő Halo Infinite pedig természetesen nemcsak a kampánya miatt lehet érdekes, ugyanis a többjátékos mókák is fontos részét képezik majd a játéknak, nem véletlen, hogy elég sok kérdés merült fel az elmúlt időszakban ennek kapcsán.

Hirdetés

Nemrég arról kezdtek el pletykálni, hogy a megjelenéskor még hiányozni fog a többjátékos rész a Halo Infinite-ből, aminek valószínűleg elég sokan nem örülnének. Ám szerencsére úgy tűnik, szó sincs ilyesmiről, mivel a 343 Industries egyik munkatársa megerősítette a Twitteren, hogy nem igaz ez az egész, így remélhetőleg tényleg nem fog hiányozni majd a multiplayer.

Időközben pedig az is kiderült, hogy a Halo Infinite-ben lehetőségünk lesz osztott képernyőn játszani, valamint kooperatívan is lövöldözhetünk majd pajtásainkkal együtt. Konkrét részletek nem derültek ki ezekről a módokról, azonban a széria rajongói valószínűleg már annak is örülnek, hogy bekerül ez a két fontos funkció.

A Halo Infinite valamikor az év utolsó negyedévében jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, illetve Xbox Series X-re. Ti adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)