Hirdetés

A Halo Infinite küldetéseinek újrajátszhatóságát megoldani nem olyan egyszerű a fejlesztők szerint

|

Egy pályaválasztó opción dolgozik jelenleg 343 Industries, de ennek megvannak a maga kihívásai.

Hirdetés

A Halo Infinite ugyan nem hibátlan, de egyelőre a rajongók pozitívan fogadták a csomag egyjátékos és többjátékos felét is. Előbbivel viszont van egy nagyobbacska probléma: jelenleg nem lehet visszamenni, és újra lepörgetni az egyes sztoriküldetéseket.

A játék társrendezője, Paul Crocker elmondta, hogy erre meglesz majd a lehetőségünk, de csak a későbbiekben. Állítása szerint ez nem olyan egyszerű, mint ahogy azt sokan elképzelik.

Hirdetés

A kampány nem lineáris természete külön kihívást jelent az újrajátszhatóság szempontjából. A 343 Industries dolgozik azon, hogy összerakjon egy pályaválasztó menüt, de Crocker szerint ez "elképesztően nagy munka", ami eltart majd még egy darabig.

"A pályaválasztó menü is része azoknak a funkcióknak, amiken jelenleg dolgozunk. Azért nem jelentettem még be dátumot, mert őszintén, nem tudom tudom. Emberek dolgoznak rajta, és érkezik. Ennyit tudok bejelenteni."

A Halo Infinite jó darabig készült, és mint kiderült, így is rengeteg tartalmat veszített, mire elnyerte jelenlegi formáját. Tekintettel a késésekre, nehéz megbocsájtónak lenni, de az tény és való, hogy amit kaptunk, az minőségi játékélményt kínált.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)