Hirdetés

A Halo Infinite megmentésére egy igazi Halo-legendát szerződtetett a 343 Industries

|

A projekthez csatlakozó Joseph Staten aktívan kivette a részét a korábbi Halo epizódok sikeréből még a Bungie idején.

Hirdetés

A Halo Infinite elhalasztása a fejlesztőknek, a kiadónak és a rajongóknak egyaránt felért egy mentális tőrdöféssel. Az eredetileg az Xbox Series X nyitócímének szánt játék megjelenését tisztázatlan időre eltolták, és a projektről egyre nyugtalanítóbb hírek szállingóznak. A stúdió éppen ezért elővette a nehézfegyverzetet, és a Halo-széria egy igazi veteránját, Joseph Statent is ráállították a projektre, hátha neki sikerül gatyába rázni a fejlesztést.

Hirdetés

Staten 2014-ben igazolt a Microsofthoz, miután a Destiny megjelenése előtt elhagyta a Bungie fedélzetét. A Halo szériát életre hívó fejlesztőcsapathoz még 1998-ban csatlakozott, tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy nagyban hozzájárult a széria diadalmenetéhez. Master Chief első két kalandjánál íróként és az átvezetők rendezőjeként volt jelen, a Halo 3 és a Halo: Reach esetében írói feladatokat vállalt; a Halo: Wars munkálataihoz kreatív tanácsadóként csatlakozott, a Halo 3: ODST útját pedig íróként és creative directorként egyengette.

A szériával szerzett tapasztalata tehát felbecsülhetetlen értékű lehet a Halo Infinite szempontjából, mivel valószínűleg ennyi cím után a kisujjában van, hogy egy fejlesztés során mik a prioritások. Ráadásul az Infinite jó eséllyel kiemelt projekt az Xbox Game Studiosnak, tehát nem gondolnánk, hogy anyagilag hiányt szenvedne bármiben. Kíváncsian figyeljük, hogy Statennek sikerül-e helyrebillenteni az egyensúlyt az Erőben, hogy minél előbb belevethessük magunkat Master Chief történetének folytatásába.

Emellett a Certain Affinity csapata is megerősítette, hogy csatlakoznak 343 Industrieshez, hogy együttműködésükből a lehető legjobb multiplayer élmény szülessen. A CA stúdió számára sem ismeretlen a franchise, hiszen 2006-tól több Halo rész többjátékos módjának tető alá hozásában segédkeztek.

Ennyi tapasztalat remélhetőleg meggyorsítja majd a fejlesztést, és a 343 hamarosan jelentkezik egy megjelenési dátummal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)