Hirdetés

A Halo Infinite pálya lett a Toy Story gyerekszobájából

|

Ha mindig is szeretettek volna Andy szobájában lógni, akkor itt a remek alkalom. Még a haverjaitokat is agyonlőhetitek benne.

Hirdetés

A Halo Forge egy csodálatos eszköztár, amit a Halo rajongók nagy örömmel használnak különböző játékmódok és pályák összeállítására. A Forge legutóbb egy gyönyörű aréna okán került a középpontba, amit Red Nomsternek köszönhetünk.

A kérdéses pályát a Toy Story inspirálta, aminek gyerekszobája sokunk emlékezetében él úgy, mint a valaha volt legmenőbb menedék a felnőttek káosza elől. A színes falak, és a számtalan elszórt játék minden kölköt rabul ejtett annak idején.

Red Nomster nem csak hogy meglepő részletességgel ültette át a Haloba a szobát, de lehetővé tette azt is, hogy a játékosok egy tényleges multiplayer csatatérként használhassák.

Hirdetés

Minden megvan ahhoz, hogy lepörgessünk benne egy Big Team Battle-t.

A Halo Infinite rengeteg nehézséggel küzdött a megjelenése óta, és bár a Halo Forge ezt nem fogja megoldani, a játékosoknak legalább így megvan a lehetősége, hogy feltöltsék élettel a meglehetősen foghíjas játékélményt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)