Hirdetés

A Halo: The Master Chief Collection is megszépül a következő generációval

|

A rajongók nagyon kampányolnak a ray tracingért, ami maximum egy távoli álom lehet. Ettől függetlenül azért bőven lesznek technikai újdonságok a Halo gyűjteményben.

Hirdetés

A Microsoft többek között a Halo: The Master Chief Collection átköltöztetésére is készül a generációváltás kapcsán. A korábbi Halo címeket gyűjtő csomag PC-s köre után hamarosan Xbox Series X|S-re is átkerül és ezzel együtt jár majd néhány technikai és látványbeli javulás.

A rajongók nagyja ray tracing hatások beépítéséért kiált, de az nem valószínű, legalábbis nem a közeljövőben. Mindenesetre a projekt vezető producere, Matt Hohl egy Halo Waypoint posztban elmondta, hogy az egész Master Chief Collection a közösségért a közösséggel készült.

Hirdetés

A fejlesztők nagyon izgatottak az új technológiák lehetőségei kapcsán, és bár semmit sem vesznek ki a számításból, vannak fejlesztések melyeket fontosabbnak ítéltek. Ezek már biztosan bekerülnek a következő generációs frissítésbe:

"Azok a játékosok, akik rendelkeznek a megfelelő képernyőkkel akár 120fps-sel is élvezhetik majd a Master Chief Collectiont, a Series X-en ehhez ráadásul 4K-s felbontás is társul, míg Series S-en 1080p-s." 

Nagyobb lesz a látótávolság, pörgősebb lesz az élmény az osztott képernyős kampány és többjátékos módokban, gyorsabbak lesznek a töltési idők és FOV csúszka is lesz. Aztán ki tudja, ha kitartóan nagy lesz az igény, akkor még a ray tracing sincs kizárva valamikor a jövőben, de előbb feltehetően megnézik majd, mennyien indítják el a Halo szériát az újgenerációs konzolokon, mielőtt beletesznek még több munkaórát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)