Hirdetés

A harc folytatódik - Street Fighter x Tekken PC-s DLC-k

|

A PC-s harcosok sem maradnak ki a jóból, ami egy verekedős játék esetén azért igen jó hír.

Hirdetés

Július 31-i konzolos megjelenéshez képest kis késéssel, de várhatóan szeptembertől a PC-s Street Fighter x Tekken játékosok számára is elérhető lesz a 12 karaktert tartalmazó DLC csomag. A DLC a Street Fighter oldalt Blanka, Sakura, Guy, Cody, Dudley és Elena személyével fogja erősíteni, míg a Tekken-es csapatnak Jack, Bryan Fury, Alisa Bosconovitch, Lars, Lei és Christie jelenléte ad majd egy kis pluszt.

A DLC a konzolok esetében 1600 MSP/20 dollár fejében lesz beszerezhető, a PC-s árakról azonban egyelőre nem tudni. Nektek ki a kedvenc karakteretek a játékból, vagy esetleg kit hiányoltok a palettáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)