Hirdetés

A harcról és a felfedezésről mesél a Marvel's Guardians of the Galaxy két új videója

|

Megtudhatjuk, hogyan viselkednek az őrzők küzdelmek során és azokon kívül.

Hirdetés

Nagyjából egy hónap múlva megjelenik a Square Enix újabb Marvel játéka, aminek már csak a középszerű Marvel's Avengers miatt is bizonyítania kell, különben nagy bajba kerülhet a kiadó. A videók alapján úgy tűnik, az Eidos Montréalnál készülő Guardians of the Galaxy több szempontból jobb lesz, és minél többet látunk belőle, annál jobban várjuk.

A most érkezett két videón a játékmenetért felelős vezető, Patrick Fortier mesél, előbb arról, hogyan működnek együtt A galaxis őrzői a harcok során, majd arról, mit tehetnek, ha épp nem kell küzdeniük.

Hirdetés

Bár közvetlenül csak Űrlordot fogjuk irányítani, a többieknek utasításokat adhatunk, és mindenki saját képességeivel tesz hozzá a sikerhez: Mordály természetesen a robbantások nagy mestere, Drax zúzni tud, Gamora egy célpontot sebez erősen, míg Groot az életerő újratöltésében és a védelmezésben segít.

A játék során ellátogathatunk a galaxis különböző pontjaira, illetve döntéseket hozhatunk társainkkal folytatott beszélgetéseink során, melyek a befejezést nem, de egyes küldetések lefolyását módosíthatják.

A Marvel's Guardians of the Galaxy október 27-én jelenik meg, és már aranylemezre került, úgyhogy hacsak valami nagy baj nem történik, nem fogják halasztani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)