Hirdetés

A Harry Potter filmekből igazolt főgonoszt a Baldur's Gate 3

|

Végül nem egy, hanem két antagonistával kell majd szembenéznünk a Larian nagyszabású fantasy szerepjátékában.

Hirdetés

Még mindig nehezünkre esik elhinni, annyira valószerűtlen, de mégis az a helyzet, 22 évvel azután, hogy a Baldur's Gate II: Shadows of Amn kiegészítője, a Throne of Bhaal elvarrta az eposzi fantasy szerepjáték több száz órányi történetének szálait, megjelenik a folytatás. A Baldur's Gate 3-at már a Larian fejleszti a BioWare helyett, és a rajongóknak alighanem kell majd egy kis idő, mire megszokják, hogy körökre osztott harcok váltották fel a klasszikus részek valósidejű, de bármikor szüneteltethető küzdelmeit.

A premiert augusztus 31-re tűzték ki, PC-n ekkor lép ki korai hozzáférésből a játék, és ugyanezen a napon válik elérhetővé PlayStation 5-ön. Mint utóbb kiderült, készül az Xbox Series X|S-re szánt verzió is, ám technikai okokból késik, és ezért nem is jelentette még be a stúdió.

Hirdetés

Ezen az xboxos közösség szempontjából nézve sajnálatos helyzeten a Summer Game Fest nyitóműsora sem változtatott, az ott levetített trailer ugyanis a második főgonoszra, Enver Gortashra fókuszál. A főúrnak pedig nem más kölcsönözte a hangját, mint Jason Isaacs, a Harry Potter filmek Lucius Malfoya. Lord Gortash azt követően vette át az irányítást a város felett, hogy Ravengard hercegnek nyoma veszett. Politikai befolyása és mechanikus serege miatt veszedelmes ellenfélnek számít, akinél talán csak a J.K. Simmons által megszólaltatott Ketheric Thorm tábornoktól kell jobban tartanunk.

A Baldur's Gate 3 szerepel a június 11-én este 10 órakor kezdődő PC Gaming Show programjában is, akkor várhatóan további részleteket árul el a Larian az év szerepjátéka címéért folyó verseny egyik esélyeséről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)