Hirdetés

A Hearthstone következő frissítése kezelésbe vesz két Legendary lapot, és a Battlegroundson is rendet vág

|

Kael'thas Sunstrider egy kezelhetetlenül erős lap lett a druidák kezében, de a következő tapasz ezt megoldja majd.

Hirdetés

A PC Gamer-es kollégák néhány profi játékos kikérdezésével összeraktak egy listát azokról a lapokról, melyek túl erősek és valószínűleg hamarosan élvezhetik majd a nerf kalapács kitüntető figyelmét. A srácok jól tippeltek: a lista élén Kael'thas Sunstrider csücsült, aki komoly gyengítést fog elszenvedni a következő frissítéstől. Ez valószínűleg sok druidát fog szíven ütni.

Hirdetés

Kael'thast leginkább a Guardian Druid paklikban használják, ahol a drágább varázslatokat könnyedén ki tudják játszani a Legendary lap képességének hatására. A 18.0.2 ugyan ezt nem fogja teljesen ellehetetleníteni, de a nerf jelentősen le fogja tompítani a druidák későbbi köreit.

Mindrender Illuciával hasonló a helyzet: a kártya kicsit túl tökéletesen illeszkedik bele a Priest osztály korai köreibe és segítségével az ellenfél könnyedén elvesztegetheti a második játékos Coinját. Illucia kijátszási költségének növelése nem csak azt jelentheti, hogy meggyengül a kártya hatása, de sokan valószínűleg ki is fogják tenni őt paklijaikból.

A Battlegrounds (a Hearthstone auto chess-szerű játékmódja) kártyák közül többet is érinteni fog a frissítés, a változásokat itt láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)