Hirdetés

A Hello Games még messze nem végzett a No Man's Skyjal, rengeteg frissítés közeleg

|

A No Man's Sky az iskolapéldája annak, hogy hogyan fordíthatja meg egy szenvedélyes fejlesztőcsapat egy bukott cím sorsát. A játék rengeteget fejlődött, de messze még a vég.

Hirdetés

A No Man's Sky múlt héten megkapta a legutóbbi, Sentinel című frissítését. Mint mindig, a játék ezúttal is rengeteg új funkcióval és tartalommal bővült, ami főleg azért lenyűgöző mert már egy 5 éves címről beszélünk, az ingyenes DLC-k sora pedig még mindig csak gyarapodik.

Senki nem hibáztatná a Hello Games srácait, ha lassan továbbállnának, de úgy tűnik, hogy eszük ágában sincs. A csapat vezetője, Sean Murray az IGN.com-nak adott interjújában egyértelműen jelezte, hogy még rengeteg újdonság vár ránk.

Hirdetés

A Hello Games feje legalább olyan lelkesnek tűnik ma is, mint amikor bejelentette a játékot:

"Ugyan rengeteg dolgot pakoltunk már a játékba, és rengeteg dolgot húztunk ki a bakancslistánkról, még mindig nem vagyunk kevésbé izgatottak a jövő kapcsán. A csapatnak mindig vannak ötletei új tartalmak, funkciók és fejlesztések kapcsán. Elképesztő, hogy a lelkesedés még mindig akkora, amekkora régen volt. Még messze nem végeztünk a játékkal."

A No Man's Sky kezdeti botrányait ugyan nem lehet meg nem történté tenni, de azt látva, hogy a srácok tényleg őszinte szenvedéllyel dolgoznak még mindig az űrkaland bővítésén sokat tesz a múlt hibáinak elfeledtetéséért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)