Hirdetés

A Hét Blogja: a SorozatPlanet!

|

A popkultúra részei lettek a tévésorozatok, egyre jobb és jobb alkotásokkal találkozhatunk.

Hirdetés

Aki ismer, az tudja rólam, hogy nagyon benne vagyok a sorozatok világában. Amikor még kislány voltam, odáig voltam a Homok titkaiért (megnyugodhattok, már kinőttem), később pedig jöttek és jöttek a jobbnál jobb alkotások, úgyhogy majdhogynem szakértői szemmel követem az eseményeket. Ennélfogva hihettek nekem, amikor azt mondom, hogy a SorozatPlanet nagyon korrekt oldal. Sokan mondják, hogy ők nem néznek tévét, mert az blőd dolog, és tévét nézni amúgy sem menő, de aki ma fiatal, biztosan néz sorozatokat, úgyhogy a SorozatPlanetet méltán ajánlom mindenki figyelmébe: aki meg akar tudni minden információt a sorozatok világából, az nyugodtan keresse fel az oldalt. (És szeptemberben jön a Dexter új része!!1!4)

A cikk további része a Hét Bloggerén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)