Hirdetés

A héten jön a negyedik jelentős PlayStation 3 frissítés

|

A 4.00-ás verziószámmal ellátott firmware frissítés többek között a Vita érkezésére készít fel.

Hirdetés

Mint tudjuk, a Sony két játékkonzolja, a PlayStation 3 és a hamarosan megjelenő PlayStation Vita nagyon jó barátságban lesznek egymással.

Játékokat, zenéket, fényképeket másolhatunk egyik gépről a másikra, biztonsági másolatot készíthetünk a Vita tartalmáról, és letölthetjük a kézikonzol szoftverfrissítéseit. A PlayStation Plus előfizetők eldönthetik, hogy melyik fájlokat szeretnék az egyes automatikus frissítések során letölteni. Szűrhetjük majd a barátok által küldött meghívókat és üzeneteket is, és nem kizárt, hogy a PlayStation Networköt is teljesen átszabják. Még nem tudjuk, hogy pontosan mikor, de valószínűleg az elkövetkezendő két napban már tölthető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)