Hirdetés

A héten jönnek a Fortnite autói

|

Hamarosan akár versenyezhetünk is a járgányokkal a battle royale csataterén.

Hirdetés

A Fortnite autóinak érkezése az egyik legrosszabbul őrzött titok a fejlesztők köreiben. Az adatbányászok már régóta tudnak a járgányokról, bár ők július 21-re tippelték azok érkezését. Akár ők tévedtek, akár az Epic volt kénytelen eltolni a megjelenésüket, augusztus 5-én már biztosan begurulnak majd a rajongók életébe.

Hirdetés

Egyelőre nem tudunk róluk sokat azon kívül, hogy a talált adatok szerint 0-től 10 járgányra számíthatunk 1-1 meccsben. Az Epic Games kirakott egy képet az egyikről, ami a Whiplash nevet kapta.

Az autóknak más lesz a benzintank kapacitása és az életpont maximuma, és amint megérkeznek, valószínűleg a Chrome Race esemény is bepörög majd, amiben a verdákkal kell elsőként bevágtatnunk a célvonalba (bármilyen eszköz felhasználásával).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)