Hirdetés

A héten láthatjuk, milyen mozgásban a Horizon Forbidden West

|

A Sony bejelentette a következő State of Play dátumát, mely teljes egészében a Horizon Zero Dawn folytatásáról fog szólni.

Hirdetés

Alig több mint két hét, és megjelenik a következő fontos PlayStation-exkluzív, a PlayStation 5 képességeit nagy mértékben kihasználó Ratchet & Clank: Rift Apart. Miközben persze nagyon várjuk, izgatottak vagyunk az év második fele miatt is, amikor egyebek mellett a Horizon Forbidden West megjelenése tartja majd lázban a játékosokat.

A Sony fokozni szeretné az izgalmat, így ezen a héten egy State of Play keretében demonstrálja majd a Guerrilla Games ígéretes újdonságának játékmenetét.

Hirdetés

A műsor május 27-én este 6-kor egy visszaszámlálással indul, majd este 11-kor kerül sor a játékmenet bemutatására, és a 20 perces streamből nagyjából 14 percet tesz ki a PlayStation 5-ön rögzített gameplay videó. Hogy a maradék 6 percben mi lesz, az jó kérdés, de feltehetően a fejlesztők mondanak majd ezt-azt a játékról. Nem lennénk meglepve, ha a megjelenési dátumot is elárulnák. Aki becsatlakozna, Twitchen vagy YouTube-on teheti ezt meg, de mi is szólni fogunk, ha itt az idő. 

A Horizon Forbidden West 2021 végén jelenik meg PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)