Hirdetés

A héten lesz a következő PlayStation State of Play

|

Azoknak lesz érdemes figyelni, akik várják a Gran Turismo 7-et.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a jelenlegi tervek szerint március 4-én jelenik meg (GT-játékoknál csak akkor biztos a dátum, ha már tényleg elérhető a játék), még ijesztően keveset tudunk a Gran Turismo 7-ről, de a Sony megpróbál most felzárkóztatni minket.

A héten, egész pontosan február 2-án, 23:00-kor veszi kezdetét a legújabb State of Play, mely teljes egészében a Gran Turismo 7-ről fog szólni.

Hirdetés

A félórás műsor keretében a PlayStation 5-ös változatot fogják megmutatni, illetve mesélnek majd a játékmenet részleteiről. Az előadást a Twitchen vagy a YouTube-on lehet követni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A szűkszavú bejelentő posztban annyit még hozzátettek, hogy aki szeretné később használni a látott anyagokat, vagy saját csatornájára streamelni a műsort, készüljön arra, hogy licencelt zenék lesznek hallhatók. A zene a Gran Turismo játékokban eddig is az élmény része volt, kíváncsian várjuk, ezzel újítanak-e valamit.

A Gran Turismo 7 PlayStation 4-re is megjelenik, várhatóan csak látványban, betöltési sebességben, és kisebb, csak a PS5-tel és a DualSense-szel megvalósítható funkciókban lesz némi eltérés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)