Hirdetés

A héten megmutatja magát a Far Cry 6 gameplay, itt egy kis ízelítő

|

Pénteken láthatjuk a Ubisoft újdonságának játékmenetét.

Hirdetés

Elég durván felpörgött az élet most, hogy nagyjából két hét van hátra a 2021-es E3-ig. A holnapi Dying Light 2 és Horizon Forbidden West bemutató után péntek este a Far Cry 6 játékmenetének leleplezése miatt lesz érdemes internetközelben maradni.

A Ubisoft egy rövid kedvcsinálóval közölte, hogy május 28-án, itthoni idő szerint 18:30-kor végre megmutatja, milyen élményt kínál majd egyik legsikeresebb sorozatának új része, ami egyébként korábbi tervek szerint már februárban megjelent volna, de aztán jobbnak látta a kiadó, ha ad még egy kis időt a fejlesztőknek, nem is nagyon beszélt a játékról a halasztást követően.

Hirdetés

Az alábbi teaserben Anton Castillo tart bátorító, lázadóellenes beszédet, és az ő portréja mellett egy kicsit a birodalmát, a játék eseményeinek helyszínéül szolgáló Yarát is láthatjuk. Azt még nem tudni, milyen hosszú lesz a bemutató, de annak örülünk, hogy nem vezetik fel egy 24 órás streammel (sosem fogjuk kiheverni a Far Cry Primal bejelentését).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)