Hirdetés

A héten rajtol a Hawken nyílt bétája

|

Az Adhesive Games boldogan kürtölte világgá, hogy mikor rajtol el a Hawken nyílt bétatesztje, amire alig kell pár napot várnunk.

Hirdetés

A mech összecsapásokra épülő Hawken zárt béta fázisa már egy ideje fut, ám a gigászi robotokat felsorakoztató cím nyílt bétatesztje is hamarosan kezdetét veszi, legalábbis az Adhesive Games bejelentése alapján.

December 12-én a szerverek megnyílnak és bárki csatlakozhat, aki kedvet érez ahhoz, hogy nagy batár fémrobotjával egy másiknak feszüljön. Ehhez mindösszesen annyit kell tennie az illetőnek, hogy a megfelelő honlapon keresztül megejt egy regisztrációt, majd csillogó szemekkel várja a megerősítő e-mailt és voilá, már részese is a Hawken nyílt bétájának.

Khang Le, az Adhesive Games társalapítója kifejtette, hogy mennyire izgatott a játékuk nyílt béta fázisba való lépése miatt és a csapat minden tagja erején felül teljesít azért, hogy a játékosok megtapasztalhassák a szórakoztató Hawken élményt. A nyílt béta Kína kivételével világszerte elérhetővé válik december 12-én, persze ez az európai játékosokat nem különösebben érinti.

A Hawken valamikor 2013 elején mutatkozhat be, pontos dátummal még nem tudtak szolgálni a fejlesztők.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)