Hirdetés

A héten többet is megtudhatunk az egyik új Monster Hunter játékról

|

A Capcom napokon belül megtartja az első 2021-es livestreamjét.

Hirdetés

Rohamos tempóban bővül a Monster Hunter franchise. A filmváltozatot már több országban is  bemutatták Milla Jovovich főszereplésével (és elviekben már készül a folytatás forgatókönyve), formálódik a háttérben a Monster Hunter: World társasjáték és a Capcom szeptemberben két új játékot (Monster Hunter Rise, Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin) is leleplezett. 

Egy-egy előzetesen kívül korábban nem sok részlet derült ki egyikről sem, viszont a vállalat bejelentése szerint ez a Monster Hunter Rise esetében a héten megváltozik.

Hirdetés

A Capcom január 7-én, csütörtökön, hazai idő szerint 15:00-kor tart egy Monster Hunter livestreamet, amely kifejezetten erre a játékra fókuszál majd. Konkrétumok ugyan nem hangzottak el, hogy mire számíthatunk, viszont a fejlesztők nagy dolgokat ígérnek, szóval a rajongóknak érdemes lesz követni. 

A spekulációk alapján a stream során kiderül, hogy mikor érkezik a játék demója, várhatóan kapunk némi gameplay-t, valamint - és ez már csak inkább vágy - jó lenne hallani a pletykált PC-s verzióról is. A tervek szerint a Monster Hunter Rise március 26-án fog megjelenni Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)