Hirdetés

A hétvégén kipróbálható lesz az Age of Empires IV, te is segíthetsz, hogy jobb legyen

|

A múlt hónapban tartott zártkörű béta után most mindenki lehetőséget kap.

Hirdetés

Sokévnyi várakozás után végre karnyújtásnyi közelségbe került az Age of Empires 4 megjelenése. Az elmúlt hónapban néhány szerencsés egy zárt bétában már ki is próbálhatta a nagy múltra visszatekintő stratégiai játék legújabb epizódját, most pedig végre mindenki lehetőséget kap, hogy megnézze, mit tud az új felvonás még a megjelenés előtt.

A hamarosan induló, bárki számára elérhető tesztben lesz egy tutorial küldetés, MI elleni mód és teljes multiplayer lehetőség, a fejlesztők pedig külön kérték is, hogy utóbbit nyúzzák a játékosok, hiszen a többjátékos mód stabilitását szeretnék ellenőrizni a megjelenés előtt.

Hirdetés

Tartalom szintjén nagyjából ugyanaz várható, mint a legutóbbi zárt alkalom során, annyi különbséggel, hogy azóta is történtek hibajavítások és további változtatások a játékbeli egyensúly megteremtése érdekében.

A tesztidőszak pénteken kezdődik, letölteni pedig a Steamről és az Xbox Insider Appból is lesz lehetőség.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)