Hirdetés

A hétvégén több Warhammer 40K cím, és egy csomó más ütős harcijáték akciós a Steamen

|

Ha a 4K-ban futó, elképesztő látvány helyett inkább a taktika és a harci logisztika érdekel.

Hirdetés

A Slitherine neve valószínűleg legtöbbeteknek a tradicionális harci játékokkal fonódott össze, a kiadó azonban ennél jóval szélesebb spektrumon mozog.

Ha egy kicsit beleássuk magunkat, jól kivehető, hogy rengeteg-féle stratégiai játékot adtak ki a fennállásuk során, aminek most a túlnyomó többsége jóval a rendes áruk alatt megvásárolható, azonban nem árt sietni.

Hirdetés

A Steamen február 14-ig tart az akció, aminek keretén belül a kiadó legizgalmasabb játékai mind akciósan megvásárolhatóak. A Warhammer 40K: Battlesector például 35%-kal olcsóbb, így 22,09 euróért kapható, a Gladius - Relics of War, szintén Warhammer játék pedig 76%-kal olcsóbb, így mindössze 8,15 euró.

Érdemes egy pillantást vetni még a Strategic Command trilógiára is, aminek minden darabja 60%-kal olcsóbb február 14-ig. Külön-külön is megvásárolhatóak, legjobban azonban csomagban éri meg, így 70% a kedvezmény, a teljes ár pedig 105 helyett mindössze 31,47 euró.

Ha valamelyik játék felkeltette az érdeklődésedet, erre a linkre kattintva a teljes akciót böngészheted.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)