Hirdetés

A Hitman 3 Epic Games Store-exkluzív lesz PC-n, de nem örökké

|

Az IO Interactive így tudta megoldani, hogy független csapatként ő maga bonyolíthassa meg a kiadást, és magán a fejlesztésen belül se kelljen kompromisszumokat kötnie.

Hirdetés

Pár hónapja már tudjuk, hogy az IO Interactive trilógiává bővíti 47-es ügynök történetének legújabb ágát, azaz érkezik a Hitman 3. Ma a hivatalos blogon bemutatták nekünk az új rész egyik angol helyszínét, a Thornbridge kolostort, de ennél talán többeket érdekel majd az, hogy kiderült, ideiglenes exkluzivitást kap PC-n a játék.

Hirdetés

A Hitman 3 2021 januárjában érkezik meg Google Stadiára, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, valamint PC-re is, az utóbbi platformon viszont egy egész éven keresztül csak és kizárólag az Epic Games Store-ból lehet megvásárolni. Az IO Interactive csapata elárulta, hogy ez a partneri kapcsolat biztosította számukra a hátteret ahhoz, hogy pontosan olyan formában készíthessék el a játékot, ahogy azt megálmodták, és a kiadást is le tudják bonyolítani saját maguk. 

Mindezeken felül a korábban említett új helyszín egy külön bemutatóvideót is kapott. 

A fejlesztők azt is kiemelték, hogy mentéseinket természetesen importálhatjuk majd a korábbi részekből az Epic Games Store-os folytatásba is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)