Hirdetés

A Hitman III fejlesztői videóban mondják el, milyen érzés lezárni a 47-es ügynök történetét

|

Az IO Interactive tagjai nyilatkoztak kedvenc bérgyilkosunk hattyúdaláról, a Hitman III-ról.

Hirdetés

Az IO Interactive már akkor világossá tette, hogy a Hitman III-mal le fog köszönni a 47-es ügynök, amikor bejelentette a szériája trilógiává bővülését. Egy komor hangulatú előzetessel kóstolhattunk bele, hogy milyen megpróbáltatások várnak a kopasz bérgyilkosra, miközben újfent körbeutazza a világot, majd a harmadik rész első helyszíne, Dubai is bemutatkozott. 

Hirdetés

Persze azok a területek is fontosak, ahol kivitelezhetjük a változatosabbnál-változatosabb likvidálásokat, de rengeteg játékost foglalkoztat, hogy miért pont a Hitman III lesz a 47-es ügynök leköszönése és miképpen búcsúzik majd. A több mint ötperces videóban sok más mellett a csapat közösségi menedzsere, Travis Barbour is megszólal, aki rögtön azzal kezdi a mondandóját, hogy a harmadik Hitman olyan, mint az ő Végjátékuk, ahol minden összeér. Szerinte olyan dolgok is előtérbe kerülnek majd a korábbi két részből, amelyekről nem gondoltuk volna, hogy jelentenek valamit. Barbour váratlan fordulatokat ígér, de a többiek is lelkesen mesélnek arról, mire számíthatunk a folytatásban (van angol felirat és nem kell hozzá nagy nyelvtudás sem): 

A Hitman 3 valamikor 2021-ben jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)