Hirdetés

A Hobbit: Az öt sereg csatája - két új trailer érkezett

|

Peter Jackson két újabb trailerrel dolgozik azon, hogy ne a karácsony miatt várjuk a decembert. Eddig egész jól megy neki.

Hirdetés

Azt mindenki maga döntse el, hogy vajon J.R.R. Tolkien művét érdemes volt-e három részre szabdalni, vagy igazából egy, esetleg két filmmel is el lehetett volna érni ugyan ezt a hatást. A Hobbit: az öt sereg csatája megpróbálja bebizonyítani, hogy megérte végigülni az előző kettőt.

A trilógia lezáró fejezete december 17-én kerül majd a mozikba, és bár az interneten elég tisztességes mennyiségű anyag fellelhető a filmről, a készítők szeretnék, ha a tévénézők is feltétlen értesülnének a premierről, úgyhogy össze is dobtak két rövid reklámot, hogy felkeltsék a rajongók figyelmét.

Bár mindkét trailer gyakorlatilag ugyanazokból a képkockákból építkezik, a fantasztikus zenével sikerült elérniük, hogy teljesen más hangulatba kerüljön tőlük az ember. Ha csak ilyen filmeket adnának a moziban, lehet, hogy fel is hagynánk a videojátékokkal.

Ti ott lesztek a moziban, vagy annyira nem fogott meg a Hobbit-láz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)