Hirdetés

A Hogwarts Legacy egy darabkája csak PlayStationön lesz elérhető

|

Nem verte nagy dobra az Avalanche, hogy bizony a Sony növendékei speciális bánásmódot kapnak majd a varázslóiskolában.

Hirdetés

Ugyan a Hogwarts Legacy eddig igyekezett elkerülni mindenféle aggasztó monetizációs megoldást, a tartalmi exkluzivitást és az előrendelői bónuszokat nem sikerült kikerülnie. Röviddel az előrendelése kezdete után ugyanis kiderült, hogy a játéknak lesznek csak PlayStation 4-en és 5-ön elérhető darabkái. Szerencsére nem kell nagy dolgokra gondolni, de még ez is szúrni fogja a Harry Potter rajongók szemét.

A Hogwarts Legacy közösségi menedzsere által megerősített infók szerint, a PlayStation verzióban lesz egy exkluzív küldetés, illetve a PS-en előrendelő játékosok megkapják majd Felix Felícis bájital receptjét. 

Hirdetés

Az ezekkel a tartalmakkal kapcsolatos részleteket még nem kötötték az orrunkra, de Chandler szerint van még mit mesélniük róluk.

Chandler tweetje egyébként rejt egy hajszálnyi reményt. Könnyen lehet, hogy csak időleges exkluzivitásról van szó, vagy hogy a Felix bájitalt máshogy is beszerezhetjük majd. Akárhogy is, egyelőre tűkön ülve várjuk azokat a bizonyos részleteket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)