Hirdetés

A Hogwarts Legacy fejlesztői megválaszolták az egyik legégetőbb kérdést a játék kapcsán

|

Mint minden AAA játék esetében, úgy a Hogwarts Legacy kapcsán is felbukkantak a monetizációt érintő kérdések. Egyenes választ kaptunk.

Hirdetés

Tegnap este mindent megkaptunk, amit csak akartunk a Hogwarts Legacy prezentációtól. A játék elképesztően néz ki, és tökéletes válasznak tűnik a Harry Potter rajongók évek óta növekvő kívánságlistájára. Itt megtekinthettek egy közel negyedórás bemutatót a fejlesztők kommentárjával kísérve, nagyon érdemes megnézni!

Ettől függetlenül persze minden játékrajongóban felmerült egy fontos kérdés, ami általában ilyenkor elkezdi piszkálni az embert: mire számíthatunk majd attól a kiadótól, aki például a Shadow of Wart is teleszórta mikrotranzakciókkal?

Hirdetés

A monetizációt érintő aggodalom finoman szólva sem volt alaptalan, éppen ezért Chandler Wood, a Hogwarts Legacy közösségi menedzserre gyorsan hozta is a választ. Egy egyszerű és lényegre törő tweetben nyugtatott meg mindnyájunkat:

"Láttuk, hogy felmerült ez a kérdés, és szeretnénk ezt most tisztázni.

Nem lesznek mikrotranzakciók a Hogwarts Legacyban."

Ebben a pillanatban milliónyi boszorkány és varázslótanonc emelte levegőbe süvegét. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy ne kaphatnánk a jövőben fizetős DLC-ket, de az már biztosnak tűnik, hogy a fejlesztők megkímélnek majd minket a 10 dolláros XP potionöktől, ez pedig kezdetnek bőven elég ahhoz, hogy továbbra is erőből lelkesedjünk a játékért.

Ti hogy vagytok ezzel?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)