Hirdetés

A Hogwarts Legacy már úgy lenyűgöző számokat produkált, hogy a vásárlók legtöbbje még el sem indíthatta

|

A politikai diskurzus, és az ellenszél ellenére is a Steam és a Twitch listáinak élvonalában ücsörög az Avalanche sikerjátéka.

Hirdetés

Hivatalosan február 10-én fog megjelenni Hogwarts Legacy, ám nem titok, hogy azok akik a Deluxe Editiont rendelték elő már elkezdhették felfedezni a Harry Potter világára épülő akció-szerepjátékot. Az első adatok alapján rengetegen választották ezt az opciót.

Az Avalanche játéknak már sikerült felmutatnia egy elképesztő eredményt: egy ponton több mint 489 ezren játszották egyszerre a Steamen. Mivel a Hogwarts Legacy technikailag még nem rajtolt el, nem bukkant fel a Top 10-es listában, de már most elfoglalhatná a harmadik helyet a Dota 2 mögött.

Hirdetés

A SteamDB egyébként azért tudja követni jelenleg a játék eredményeit, mert valaki ajándékozott az azt kezelő botnak egy példányt a Deluxe Editionből. Bárki is volt az, köszönjük, mert így legalább láthatjuk a lenti információkat.

A Twitch.tv-n is hatalmasat ment a játék. A Gamesight nevű elemzőplatform szerint a Hogwarts Legacy a legnagyobb egyszereplős megjelenés a platformon: bizony még az Elden Ringet is maga mögött hagyta. Ami egyébként a teljes játékipart illeti, csak a Lost Ark és a Valorant tudta megelőzni.

Az alapvetően senkinek sem meglepetés, hogy a nyílt világú Harry Potter szerepjáték sikeresen indult, de az már igen, hogy a Deluxe Editiont ennyien vették meg. Aki a normál változatot vásárolta meg, az holnap estétől kezdheti majd kalandját a varázsvilágban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)