Hirdetés

A Hogwarts Legacy megjelenés utáni tartalmairól beszéltek a fejlesztők

|

Vajon az újrajátszáson túl lesz a későbbiekben is okunk visszatérni a Roxfortba.

Hirdetés

Bár akadnak friss megjelenések szép számmal - ma debütált például a The Settlers: New Allies és a Wild Hearts, miközben a horizonton már kivehetők az Atomic Heart és a Company of Heroes 3 körvonalai, a PlayStation VR2 rajtjáról nem is szólva - változatlanul a Hogwarts Legacy áll a játékosok figyelmének középpontjában. Okkal, hiszen tényleg remekül sikerült, másrészt pedig azt sem lehet vitatni, hogy ellene indított gyűlöletkampánynak hála nagyobb publicitást kapott, mint amekkorát saját erejéből el tudott volna érni.

Bizonyára van, aki már be is fejezte az első végigjátszását, míg mások még hetekig, hónapokig elszöszmötölnek benne, de bármilyen ráérősen is játsszunk, előbb-utóbb elfogy a tartalom, és adja magát a kérdés, hogy mit szándékoznak ez ellen tenni a fejlesztők.

Hirdetés

Az IGN Fan Fest vendégeként Alan Tew, a Hogwarts Legacy rendezője nyíltan közölte, hogy az Avalanche Software, minden erejével arra fókuszált, hogy elkészítse a játékot, ezért jelenleg egyáltalán nem terveznek DLC-kel. Ami annak a tükrében érthető is, hogy még előttük áll egy komoly kihívás: élvezetessé tenni a varázsvilág felfedezését olyan szerény képességű hardvereken is, mint a PlayStation 4, az Xbox One és a Nintendo Switch.

A közösségnek persze lennének ötletei a hivatalos kooperatív módtól a kompetitív multin (kviddics-meccsek, varázslósakk és párbajok formájában például) át további küldetésekig, mint amilyen az egy évik PlayStation-exkluzív Haunted Hogsmeade Shop. Ti milyen új tartalmakat látnátok szívesen a Hogwarts Legacyben?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)