Hirdetés

A Hogwarts Legacy teljes térképe kiszivárgott

|

Ha kíváncsi vagy rá, mekkora bejárható terület vár rád Harry Potter csodálatos világában, akkor less ide.

Hirdetés

Pontosan egy hét múlva fog megjelenni a régóta várt Hogwarts Legacy. Az egykor titokzatos, nyílt világú Harry Potter cím, amiről évekig pletykált a sajtó már csak napokra van tőlünk. Ilyen közel a megjelenéshez nyilván felmerül a kérdés: mekkora is az a nyílt világ?

Egy tesztpéldánnyal rendelkező streamer egyszer csak úgy döntött, hogy kiszivárogtatja a választ, amivel jó eséllyel szerződésszegést követett el, de a pillanatnyi szenzáció nagy kísértés. Twitch csatornája persze azonnal lezárásra került, de ez persze nem akadályozott meg senkit abban, hogy a felvételét közkinccsé tegye.

Hirdetés

A most kikerült, alig egy perc hosszúságú videó végigszáguld a Hogwarts Legacy meglehetősen méretes térképén. Az anyag szerint Roxfort és környéke rengeteg felfedeznivalót tartogat, és ha az arányokkal kapcsolatos becsléseink nem tévednek, akkor órákig bóklászhatunk majd a varázsvilág ezen csodálatos részén.

A Warner Bros. nyilván bárddal a kezében kergeti a terjedő videót, így mire ezt olvassátok, addigra már lehet, hogy ezt a linket is eltakarították. Akárhogy is, egyelőre biztosnak tűnik, hogy a Hogwarts Legacy térképének mérete miatt nem kell majd aggódnunk.

Ti várjátok már a megjelenés napját?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)