Hirdetés

A Hogwarts Legacy új frissítése végre elhallgattatta a játék legidegesítőbb szobrát

|

Végre megjött a javítás, amire mindnyájan vártunk.

Hirdetés

A Hogwarts Legacy kastélya hatalmas és csodálatos. Egy ennyire kidolgozott és varázslatos helyszínt élmény bejárni, de azért a sokadik órányi sétálgatás után az ember csak-csak ráfanyalodik a gyorsutazásra. A Wizarding World világában ez a Hop-por (Floo Powder) segítségével oldható meg.

A teleportálást elősegítő port Ignatia Wildsmith találta fel, akinek szobraival tele van a Roxfort és környéke. Ezeknél kis lángok lobognak, rajtuk keresztül utazhatunk egyik szobortól a másikhoz. A gond csak az, hogy a drága Ignatia be nem fogná a száját egyszer sem, amikor épp a közelében járunk.

Hirdetés

Ezen a ponton könnyebben el tudnám ismételni a por csodálatosságát hirdető szövegeket, mint a Wingardium Leviosa helyes kiejtését. Ignatia szakadatlan magyarázása volt az első dolog, amit a modderek eltiportak, amikor a kezükbe került a Hogwarts Legacy PC-s változata.

Most viszont maguk a fejlesztők léptek közbe: a játék legutóbbi frissítése egy rakat hibajavítást és stabilitást garantáló megoldást tartalmazott, de ezek mellett Ignatia szövegelését is lejjebb tekerték vele. Ezt maga az Avalanche egyik fejlesztője erősítette meg.

"Csökkentettük Ignatia Wildsmith beszédeinek gyakoriságát (jelentősen), így bár az továbbra is igaz, hogy a Hop-por a legkényelmesebb utazási opció, a továbbiakban nem kell ezt hallgatnotok majd minden percben."

Harry Potter rajongók tucatjai fognak mától nyugodtabban aludni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)