Hirdetés

A Hogwarts Legacy új trailerében a PlayStation-exkluzív küldetésből láthattunk egy részletet

|

A korábban csak termékoldalakból összeszedett infót most maga a PlayStation csapata erősítette meg: a Hogwarts Legacy PS-exkluzív tartalmakkal fog érkezni. De azért megijedni nem kell.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Hogwarts Legacy képes lesz elkerülni az egyszereplős játékokat is mérgező mikrotranzakciókat. Sajnos a tiszta élményért valakinek fizetnie kell, ez pedig ebben az esetben a gaming közösség azon része lesz, akik nem PlayStationön tervezik játszani a roxforti kalandot. Szerencsére az ár nem túl nagy, és csupán egy ideig tart a korlátozás.

A State of Play műsorban a Sony megerősítette, hogy a Hogwarts Legacy exkluzív tartalmakkal érkezik majd a konzoljaikra, és mutattak is egy darabkát a csak PS4-en és PS5-ön elérhető küldetésből.

Hirdetés

A The Haunted Hogsmeade Shopban a karakterünkkel látogatunk meg egy Roxmortsban magányosan álldogáló üzletet, azzal a céllal, hogy esetleg kibérelnénk azt. A tulajdonos figyelmeztet bennünket, hogy a korábbi bérlőnek gondjai akadtak, a trailerben pedig láthatjuk is ennek nyomait.

A Hogwarts Legacy megjelenése 2023. február 10-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és majd valamikor később Nintendo Switchre. A The Haunted Hogsmeade Shop pontosan 2024. február 10-ig marad exkluzív, tehát pontosan egy évvel a megjelenés után játszható lesz az összes fenti platformon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)