Hirdetés

A Hogwarts Legacyt már belső nézetből is játszhatjuk

|

Egy lépéssel közelebb kerülhetünk a roxforti élet teljes átéléséhez.

Hirdetés

A Hogwarts Legacy a moddereknek is izgalmas játszótérként szolgál. Rengeteg kisebb-nagyobb kiegészítés és átalakítás érkezett a játékhoz a közösségnek köszönhetően, az egyik fejlesztő, YouYouTheBoxx pedig kifejezetten a kamerakezelésre feküdt rá.

Az ő csomagja lehetővé teszi, hogy kedvünkre állítgathassuk a Hogwarts Legacy kameranézeteit: finomhangolhatjuk a TPS-nézetet, de akár belső nézetbe is helyezhetjük az egész játékot.

Hirdetés

Nyilván messze van a tökéletestől: aki FPS-ként akarja végigpörgetni a varázskalandot az rengeteg problémába fog beleütközni, de kezdésnek nem rossz a megoldás. A The Witcher 3 a mai napig kap jobb és jobb FPS modokat, így nem lennénk meglepődve, ha a Hogwarts Legacy belsőnézetes módjának finomhangolása is évekbe telne még.

Akit érdekel a fenti csomag, és ki szeretné próbálni annak lehetőségeit, az megtalálja a szükséges fájlokat és leírásokat ezen a linken keresztül.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)