Hirdetés

A Home mintájára épít virtuális világot a Microsoft?

|

Virtuális otthonra lelhetnek az Xbox 360 avatárok, legalábbis erre enged következtetni a Microsoft közvélemény-kutatása.

Hirdetés

Kérdéseket szegezett Xbox 360 felhasználóihoz a Microsoft marketingszárnya, közvélemény-kutatásuk középpontjában, a tavalyi esztendőben a New Xbox Experience keretében bevezetett virtuális bábfigurák, az avatárok kaptak kiemelt hangsúlyt. A konzolra megjelent alkotások közül több is (Scene It? Box Office Smash, Uno) támogatja a játékon belüli avatárokat, azonban ezek többsége egyszerű díszlet.

Ezen kívánnak változtatni a jövőben, legalábbis a nyilvánosságra hozott kérdésözön alapján. Már korábban is felmerültek ötletek arra vonatkozóan, hogy virtuális másunk ruhatárának darabjait megszerezhető kitüntetéseken formájában felduzzaszthatnánk. Szó esett egy lehetséges virtuális világ létrehozásáról, ahol kiteljesíthetjük szociális életünket, amolyan PlayStation Home környezetben.

Könnyen megeshet, hogy a számítógép által vezérelt avatárok helyet kapnak a játékok hivatalos szereplői között, valamint ismerőseink karaktereivel benépesíthetik aktuálisan nyüstölt alkotásunkat. Említettek ruházatszerkesztőt és egyedi animációk megtervezésére szolgáló eszközöket, avatárunkat (feltételezhetően fénykép alapján) automatikusan kinézetünkre szabó rendszert, Facebook integrációt, valamint játékok segítségével megszerezhető tárgyakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)