Hirdetés

A Homefront folytatását a CryTek fejleszti

|

A KAOS Studios megszünt, a THQ Montreal úgy néz ki mást csinál majd.

Hirdetés

A THQ ma bejelentette, hgoy a Homefront, amely nagy üzleti sikert aratott, biztosan folytatásra kerül, méghozzá a THQ 2014-es üzleti évében. 

A játékot a CryTek fogja fejleszteni PC-re és konzolokra. A Homefront folytatásnak egyelőre még nincs címe. Ez azt is jelenti, hogy a Homefront következő része CryEngine legmodernebb verziója alá készül majd.

"Azzal, hogy a CryTeket választottuk az új Homefront elkészítésére erőteljesen demonstráltuk azt a szándékunkat, hogy az iparág legtehetségesebb fejlesztőivel dolgozzunk" - mondta a THQ alelnöke, Danny Bilson - " A Homefront teljesen egyedi környezete és története rengeteg játékost hódított meg világszerte. A CryTek piacvezető technológiájával és legendás FPS fejlesztői tapasztalatával egészen biztosak vagyunk benne, hogy a következő Homefront a játékosok által elvárt AAA minőséget hozza majd.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)