Hirdetés

A Hood: Outlaws & Legends egyik karakterével csendes gyilkosokká válhatunk

|

Ha szeretsz váratlanul lecsapni és gyorsan felszívódni, akkor a Huntert neked találták ki.

Hirdetés

A tavaly augusztusi State of Play kevés olyan játékot vonultatott fel, amik megmozgatták az ingerküszöbünket, viszont a Hood: Outlaws and Legends ilyen volt. A Sumo Newcastle fejlesztésében és a Focus Home Interactive kiadásában érkező projekt egy középkori PvPvE akciójáték lesz, amelyben két négyfős csapatnak kell a gép által irányított őrüket kicselezve megszerezni a kincset.

A játékmenetben fontos lesz a taktikázás, így sokat számít, hogy a négy közül melyik karakterosztályt választjuk. A Ranger már bemutatkozott a közelmúltban, most pedig egy újabb figura kerül sorra. 

Az alábbi videó sztárja a Hunter (nem a GS csapatának megbecsült tagja, de feltehetően ő ezt választja majd), amely a fejlesztők közleménye alapján egy ravasz és titokzatos figura, aki villámgyors kivégzésekre képes, varázslattal láthatatlanná tud válni és füstgránátjának segítségével könnyedén beszivároghat, valamint felszívódhat.

Hirdetés

A fő fegyvere egy módosított, karra szerelt számszeríj, amely egyszerre akár három lövedéket is szabadjára ereszthet, közelről és középtávon is halálos. Az ultija az ún. Shroud, amellyel teljesen elrejtőzhet az őrök elől. Hallgassátok meg, hogy mit mond és mutat róla a játék rendezője,  Andrew Willans:

Várhatóan jövő héten a harmadik harcos gameplay trailerét is megkapjuk, a Hood: Outlaws and Legends megjelenésére viszont május 10-ig kell várnunk (az előrendelőknek csak május 7-ig). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)