Hirdetés

A Hood: Outlaws & Legends gameplay trailer azonnal kincsvadászt csinál belőlünk

|

Ha ezek után nem kaptok kedvet többedmagatokkal középkori lopakodósdit játszani a május elején megjelenő Hood: Outlaws & Legendsben, akkor soha.

Hirdetés

Új játékmenet előzetest kapott a május elején megjelenő Hood: Outlaws & Legends, ami bő négy (vagy szűk öt?) percben foglalja egyetlen videóba a Sumo Digital PvPvE multiplayer címének minden fontosabb tudnivalóját, elvégre tényleg hetek választanak el minket a középkori lopakodós játék érkeztétől.

Próbálják minél egyszerűbben végigvenni a Focus Home Interactive kiadó ambiciózus projektjének a lényegét, azaz hogy két csapat küzd egymással és a gép irányította őrök ellen a kincs megszerzéséért, természetesen különfajta képességekkel felvértezett karakterek segítségével, valamint több különböző pályán és fegyverrel, na nem mintha a siker egyik fő tényezője ne a játékosok taktikai érzékében lapulna majd.

Hirdetés

Aki előrendeli PlayStation 4-re vagy 5-re, Xbox One-ra vagy Series X|S-re, valamint PC-re a játékot, az exkluzív bónuszokat, sőt, korai hozzáférést is kap a Hood: Outlaws & Legendshöz, azaz a hivatalos megjelenési dátum előtt három nappal, tehát május 10. helyett már 7-én elkezdheti nyúzni azt.

Ti befizettek a Sumo Digital többjátékos mókájára? Írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)